Garantie en reparatie

Handle with care!

Al mijn produkten worden met zorg gemaakt met o.a sterling zilveren, gold filled en vergulde materialen. Voor armbanden wordt vaak wax- of lederen koord als basismateriaal gebruikt. Hangers worden van porselein gemaakt. Desondanks zijn sieraden kwetsbaar en onderhevig aan natuurlijke slijtage.

Om beschadigingen te voorkomen en zo lang mogelijk van je sieraad te genieten is het verstandig om:

  • je sieraad af te doen als je gaat slapen
  • je sieraad niet onder de douche, in bad of tijdens het zwemmen te dragen
  • je sieraad niet in contact met parfum (en de huid waarop je parfum draagt) of haarlak te laten komen
  • je sieraad niet in contact met zeep of chemicaliën te laten komen

Daarnaast kunnen zilveren sieraden na verloop van tijd gaan oxideren, waardoor een zwarte aanslag op het zilver ontstaat. Deze kun je eenvoudig zelf verwijderen met een zilverpoetsdoekje. Om oxidatie zoveeel mogelijk te voorkomen kun je je sieraad als je het niet draagt in een goed afsluitbaar zakje bewaren.

 

Garantie

Voor sieraden gemaakt van metaal en porselein geldt een garantietermijn van 6 maanden na aankoop.

Voor sieraden gemaakt van waxkoord of leer (en evt. porselein) geldt een garantietermijn van 3 maanden na aankoop.

Raakt je sieraad binnen de garantietermijn beschadigd? Neem even contact op via het contactformulier. Reparatie is binnen de garantietermijn uiteraard gratis (mits de schade niet door nalatigheid of verkeerd gebruik veroorzaakt is).

 

Reparatieservice

Raakt je sieraad buiten de garantietermijn beschadigd? Geen probleem! Tegen een bescheiden vergoeding kan ik het voor je repareren. Neem hiervoor even contact op via het contactformulier. De kosten voor reparatie zijn afhankelijk van de schade en worden altijd van tevoren besproken.